Om Oss

Om Oss

JHNsport.se grundades 2013 och har sedan dess bedrivit försäljning av herr och damkläder via vår onlinebutik.

När vi startade så var utbudet smalt och innehöll mestadels billiga kalsonger i storpack med ett fåtal modeller, vi har genom åren som har gått utvecklat vårt sortiment till att innehålla allt från strumpor till vinterjackor. Numer så erbjuder vi även schyssta damkläder till låga priser och vi strävar efter att utveckla just den delen med fler spännande plagg under kommande år.

Vi har nu under 2022 ca 1400 olika klädesplagg i butiken. Vi kommer även under sommaren att lansera vårt egna märke ”JHNsport” med schyssta underkläder och strumpor av bra kvalité till otroligt låga priser.

Vi har lager och kontor i Skultuna som ligger ca 1 mil från Västerås, här har vi legat sedan hösten 2015 och har inga planer på att flytta.

Vad sker under 2022 hos JHNsport.

Vi byggde om vår butik JHNsport.se från grunden som vi lanserade i maj, vi är väldigt nöjda med slutresultatet och har även fått positiv feedback från er kunder. Ombyggnaden gjordes för att ni som kund lättare ska hitta det ni söker efter + att butiken behövde snabbare servrar och få en modernare look.

Har du några synpunkter eller förslag på förbättringar så kontakta oss gärna.

Vi är långt ifrån klara med utvecklingen av JHNsport som fortgår varje månad för att förbättra och finslipa allt från design till funktioner som underlättar för er kunder.

Vi har även under 2022 lanserat egna kollektioner med strumpor, kalsonger och trosor vilket har blivit en succé och mer kommer, vi kommer under 2023 släppa en mängd nyheter inom märket JHNsport, nya underkläder men även jeans och mycket annat.

Vad kan vi mer se framemot under 2023? Vi har lyssnat på er kunder och kommer att starta en prenumerationstjänst för underkläder någon gång under kvartal 2.